Restricţii la căminul de lux

Restricţii la căminul de lux
Hunedoara – Căminul studenţesc al Facultăţii de Inginerie din Hunedoara oferă cele mai bune condiţii de cazare din ţară, iar studenţii trebuie să-şi pună la dispoziţie camera în care locuiesc pentru un control zilnic.

Catalogat de ministrul educaţiei, Mihail Hărdău, ca un etalon al căminelor din întreaga ţară în ceea ce priveşte condiţiile de cazare oferite, căminul studenţesc al Facultăţii de Inginerie din Hunedoara se ridică la standarde înalte care taie din faşă orice tentativă de nemulţumire din partea studenţilor care îl locuiesc.

Cu toate acestea, Nicolae Rusu, decanul Facultăţii de Inginerie, afirmă că „singurele nemulţumiri ale studenţilor au fost acelea că nu le-am permis să facă chefuri în cămin şi că nu i-am lăsat să-l transforme într-un bordel”. Libertatea prea mare şi „trucurile” unor studenţi care şi-au transformat camerele în Internet Caffè-uri i-au determinat pe administratorii căminului să ia câteva măsuri ciudate.

„În fiecare zi se face câte un control în cameră şi în dulapuri. S-a luat această decizie pentru că la un moment dat căminul era înţesat de un miros neplăcut provenit de la mâncarea alterată a unor studenţi care nu-şi făceau curăţenie în cameră. Unii au profitat de faptul că fiecare cameră dispune de Internet gratuit şi s-au hotărât să facă bani din asta. Astfel, ne-am trezit în cămin cu o mulţime de persoane străine care pentru timpul cât navigau pe net plăteau o anumită taxă studenţilor care locuiau în camera respectivă”, spune Nicolae Rusu.

Proiectul de construcţie al căminului considerat cel mai frumos din ţară la ora actuală a costat 40.000 de lei, iar construcţia a necesitat un buget de 4 milioane lei.

Călin Bicăzan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !