Restricţii rutiere pe DN 79, Oradea – Arad

1Comentariu
Restricţii rutiere pe DN 79, Oradea – Arad
Drumurile Oradea-Arad si Arad-Deva sunt pline de restricţii de circulaţie în luna august din cauza lucrărilor la şosele.

Pe DN 79 (Oradea – Arad), întreZerind si Arad se reabilitează sistemul rutier, fapt pentru care se circulă pe jumătate de carosabil, pe sectoare.

De asemenea, pe drumul naţional DN 79A, la Vârfurile se execută lucrări de consolidare a sistemului rutier, iar în localitatea Avram Iancu se lucrează la consolidarea podului, circulaţia derulându-se pe variante de serviciu.

Tot pe DN 79A, la km 32+904 circulaţia se desfăşoară alternativ în ambele sensuri, pe jumătate de parte carosabilă, datorită surpării pe partea stângă a podeţului de la poziţia kilometrică menţionată.

Restrictii pe DN7

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara a comunicat zonele în care se efectuează lucrări şi circulaţia este restricţionată. Astfel, pe DN 7 (Arad-Deva), în apropiere de Orăştie se lucrează la reabilitarea unui pod, circulaţia desfăşurându-se pe variantă locală de serviciu. Şi la Păuliş, în judetul Arad se lucrează la consolidarea unui pod iar circulaţia este permisă doar autovehiculelor cu masa totală maximă admisă de 40 tone.

Tot pe DN 7, între Ilia (intersecţia cu DN 68A) şi Arad (intrare în municipiu), din 15 iunie şi până în 15 septembrie 2010 este instituită o restricţie de tonaj astfel încât, în zilele de sâmbătă, duminică şi sărbătorile legale (între orele 6-22) este interzisă circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone.

Taguri: , ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor