Restricţiile ard la buzunar

18Comentarii
Indicator ce semnalează restricţiile de staţionare, în Piaţa 1 Decembrie
Indicator ce semnalează restricţiile de staţionare, în Piaţa 1 Decembrie
Şoferii ce nu respectă restricţiile impuse de Primărie se trezesc amendaţi şi cu maşinile ridicate.

Municipalitatea a iniţiat în luna iulie a acestui an un nou program de salubrizare a municipiului Oradea (măturat mecanic, măturat manual şi spălat mecanic). Pentru ca implementarea acestuia să fie posibilă, Primăria a luat hotărârea de a interzice staţionarea vehiculelor în zilele de marţi, în intervalul orar 18.00 – 21.00, pe partea dreaptă a străzilor cuprinse în program, iar în zilele de joi, în intervalul orar 18.00 – 21.00, pe partea stângă a străzilor. Vorbim despre principalele artere ale oraşului, pe acestea fiind montate indicatoare care semnalează când e interzisă staţionarea.

În a doua jumătate a lunii iunie, Poliţia Comunitară Oradea a desfăşurat o acţiune de informare a şoferilor cu privire la restricţionarea parcărilor în anumite intervale orare. După 1 iulie, cei care nu au respectat restricţionărilor s-au trezit cu maşinile blocate şi ridicate, pentru a putea fi astfel asigurat accesul utilajelor de salubrizare.

Ignoranţi

„Din constatările făcute în teren de către agenţii Poliţiei Comunitare reiese că unii conducătorii auto ignoră în continuare respectarea indicatoarelor rutiere”, arată Biroul de Presă al Primăriei.

Marţi, 25 august, au fost blocate şi ridicate zece autovehicule în următoarele zone: B-dul Magheru, Piaţa 1 Decembrie, B-dul Decebal, B-dul Dacia, strada Primăriei. Valoarea taxelor încasate a fost de 1.200 lei.

Poliţia Comunitară anunţă că agenţii săi vor verifica în continuare respectarea prevederilor legale pentru realizarea corespunzătoare a programului de salubrizare a oraşului.18Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor