Reţea pentru ONG-uri

Buşteni/Oradea – Mai multe ONG-uri din România s-au constituit, în cursul săptămânii trecute, într-o singură reţea înfiinţată de către fundaţia Ruhama.

Reţeaua Organizaţiilor Neguvernamentale de Ocupare din România (RONOR) a fost înfiinţată în cadrul unei conferinţe desfăşurate la Buşteni, cu participarea a peste 50 de ONG-uri de profil din întreaga ţară.

Obiectivul principal al RONOR este de a promova serviciile de ocupare a forţei de muncă, prin reunirea şi întărirea ONG-urilor. Organizaţia îşi propune să lucreze în parteneriat cu Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM) în ceea ce priveşte elaborarea şi implementarea politicilor de ocupare, contribuind astfel la integrarea şomerilor pe piaţa forţei de muncă. Sediul central al RONOR se află la Târgovişte, însă informaţii suplimentare se pot obţine de la membrul fondator, fundaţia Ruhama, din Oradea.

Monica Mateiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase