Reteta: Prajitura cu ciocolata

1Comentariu
Reteta: Prajitura cu ciocolata
Te interesează reţete culinare delicioase şi nu le găseşti? Vrei să înveţi să găteşti şi să impresionezi? Aducem în casa ta prin intermediul www.culinar.ro reţete rapide, indicaţii şi imagini utile. Te aşteptăm!

Ingrediente:

4 ouă,

100 g unt,

200 g ciocolată menaj,

100 g zahăr,

2 linguri cacao,

sare

Mod de preparare:

Se sfărâma ciocolata, se adaugă untul şi se fierbe în bain-marie, la foc mic, până când ciocolata este complet topită. Apoi se ia vasul de pe foc, păstrându-se la cald. Separat, se bat gălbenuşurile cu 2 linguri de zahăr, până devin spumoase, apoi se toarnă peste ciocolata topită. Se bat spumă albuşurile, în care s-a presărat sare. Treptat, se încorporează zahărul rămas şi se adaugă amestecul de ciocolată. Se toarnă compoziţia într-o formă lungă de tarta şi se pune la cuptor, la foc potrivit, pentru aproximativ 40 de minute. După ce se răcoreşte, se pune la frigider 2-3 ore.

Mod de servire:

Se serveştetăiatăfelii peste care se poate pune nucă, alune sau stafide. Alte retete de dulciuri: CremsnitPrajitura NegresaPrajitura alba ca zapada



1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor