Reteta: Pulpe de pui cu miere si bere

Reteta: Pulpe de pui cu miere si bere
Nu mai ştii ce să găteşti pentru familia ta? Culinar.ro îţi propune zilnic reţete rapide, cu indicaţii şi imagini utile. Spor la gătit!

Ingrediente:

4 pulpe de pui

0,5 l bere brună

două linguri de miere

două linguri sos de soia

sare

piper

3 căţei de usturoi

ghimbir

Mod de preparare:

Se lasă pulpele la marinat în bere, miere, ghimbir răzuit, sos de soia, usturoiul zdrobit, sare şi piper. După ce aţi lăsat câteva ore bune la rece (ideal ar fi peste noapte sau de diminaţă până seara) puneţi pulpele într-o tavă la cuptorul preîncălzit. Lasaţi-le acolo pentru cel putin o oră jumate. Daca mai e nevoie de lichid, atunci adăugaţi supă de legume.

Mod de servire:

Se serveşte cu orez, piure de cartofi sau salată.

Alte reţete recomandate:

Tocana de ciuperci

Tocanita de pui cu cartofi

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase