Reţeta săptămânii: Rulada Pitt

Reţeta săptămânii:  Rulada Pitt
Te interesează retete culinare de sezon şi nu le găseşti? Vrei să înveţi să găteşti şi să impresionezi? Aducem în casa ta prin intermediul www.culinar.ro reţete rapide, indicaţii şi imagini utile. Te aşteptăm!

Ingrediente:


1 buc de carne potrivită;
pentru
umplut: morcovi, ţelină, (taite de-a lungul) pătrunjel, maioran, cimbru de cultură (am lăsat crenguţe întregi);
1 ceapă, 2 morcovi, ţelină, rădăcină de pătrunjel, 1 căţel de usturoi;
doi căţei de usturoi daţi prin presa de usturoi;
sare,piper;
250 ml supă ( + 250 ml dacă e nevoie)

Mod de preparare:

Legumele se pun pe bucata de carne, se rulează şi se leagă bine.
Se frige în ulei fierbinte.

Lăsăm pe fiecare parte să se rumenească puţin, punem şi o ceapă tăiată în patru, doi morcovi, ţelina, rădăcina de pătrunjel, un căţel de usturoi pe lângă carne şi 250 ml de supă.
Băgăm la cuptor pentru două ore (neaparat!) la 170 grade.

Până la sfârşitul prăjitului mai turnăm la nevoie încă 250 ml supă, la mine a fost nevoie, da pe rând nu tot odată.
Mai luam din sosul rezultat şi tot aruncăm peste friptură, ca să se rumenească aşa frumos.
La sfârşit ar trebui să mai fie un pic de zeamă în oală.

Amesteci puţin în oală (dacă nu este nici un fel de supă în oală, poţi să pui peste legumele din oală vreo 200 ml supă) şi laşi să se scurgă sosul printr-o sită.
Sosul îl pui apoi peste friptura tăiata în felii.

Mod de servire:

Poftă bună

Reţeta Rulada Pitt a fost propusă de pitt4 pe forum culinar.ro

Alte reţete de ruladă găsiţi aici:
Rulada din carne de porc,
Rulade de porc,
Rulada cu carne tocata si legume



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !