Reţeta săptămânii: Bavareză cu căpşuni

3Comentarii
Reţeta săptămânii: Bavareză cu căpşuni
Te interesează retete culinare de sezon şi nu le găseşti? Vrei să înveţi să găteşti şi să impresionezi? Aducem în casa ta prin intermediul culinar.ro  reţete rapide, indicaţii şi imagini utile. Te aşteptăm!

Ingrediente:

6 gălbenuşuri

500 ml lapte

175 gr zahăr

20 gr gelatină alimentară ( 4 pliculeţe )

250ml frişcă

1 kg căpşuni

Mod de preparare:

Se freacăgălbenuşurile cu zahărulpânăîşi dubleză volumul, se adaugă laptele şi se fierbe pe baie de aburi până se îngroaşăpuţin.

Separat se dizolvă gelatina în apă rece şi apoi se adaugăîn amestecul de ouă atunci cândaceasta este fierbinte. Se lasă să se răcească. Se mixează 700 gr de căpşuni.

Se amestecă cu gălbenuşurile, apoi se adaugăfrişcaşi se amestecăîncet.

Se pune jumătate de compoziţieîn formă apoi se pun căpşunileîntregi cu vârfulîn jos , se pune restul de cremă, pe margini se înfig lamele de căpşuni tot cu vârfulîn jos.

Se dă la rece câteva ore bune de preferat de pe o zi pe alta. Se răstoarnă pe un platou şi se decorează, în cazul meu cu căpşunişi ciocolată.

Mod de servire:

Poftă bună!

ReţetaBavareza cu capsuni a fost propusă de amalia aa pe forum culinar.ro

Alte reţete cu căţpşuni găsiţi aici:

Dulceata de capsuni

Tort de ciocolata cu crema de capsuni



3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor