Reteta: Tarta cu branza si legume

Reteta: Tarta cu branza si legume
Nu mai ştii ce să găteşti pentru familia ta? Culinar.ro îţi propune zilnic reţete rapide, cu indicaţii şi imagini utile. Spor la gătit!

Ingrediente:

450g aluat foietaj

25 g unt

2 cepe roşii ,

10g zahăr,

10ml oţet balsamic,

30g făină (pentru pudrat),

100g brânză Feta

175g măsline negre tocate,

ulei de măsline extravirgin 20ml,

50g frunze de busuioc,

1 salata verde,

sare,

piper.

Mod de preparare:

Pentru început încingeţi cuptorul la 200 de grade sau treapta 5. Într-o cratiţă puneţi unt să se încălzească, după care adăugaţi ceapa tăiată peştisori. Puneţi sare, piper, iar când s-a înmuiat ceapa adăugaţi zahărul şi oţetul balsamic. Se mai lasă încă 5 minute să se caramelizeze. Lăsaţi să se răcească. Întindeţi foaia de aluat într-o tavă dreptunghiulară pe care aţi tapetat-o cu făină. Adăugaţi ceapa călită, brânza Feta şi măslinele.Turnaţi şi uleiul de măsline. Lăsaţi la cuptor 15-20 minute, până aluatul devine auriu şi crocant. Deasupra puteţi presăra frunzele de busuioc şi eventual câteva rondele de roşii pentru decor.

Mod de servire:

Poate fi consumată atât caldă cât şi rece însoţită de salată

Alte reţete recomandate:

Clatite

Tocana de legume

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase