Revelion aproape de casă

Revelion aproape de casă
Din cauza preturilor relativ mari, agentiile oradene se feresc sa-si prezinte oferta de Revelion în România. Agentia „Go4Holiday” ofera un sejur de sapte nopti cu masa în sistem all inclusive, masa de Revelion, cina festiva, program de divertisment si invitati de exceptie.

Tarif: 600 euro. Oferta este valabila pentru „cel mai nou si mai frumos hotel din Transilvania, cel mai nou si mai frumos hotel de pe Valea Ariesului” , 4Season, hotel de patru stele. Prin agentia „Dunarea Albastra”, opt zile la Arieseni costa 2.150 RON.


În oferta „Agentiei Go4Holiday” pachetul de Revelion la complexul de 4 stele President, cu sejur de patru nopti, costa 1.190 RON, sejurul de cinci nopti 1.350 RON, iar sejurul de sase nopti poate fi achizitionat la pretul de 1.510 RON.

Tarifele includ cazare în camera dubla, masa, masa festiva si masa de Revelion, precum si program de divertisment. Complexul dispune de piscina, acoperita si în aer liber, sala de fitness si baza de tratament. „Dunarea Albastra” are o oferta de trei zile în Baile Felix, contra sumei de 816 RON.

Bursasiu Veronica