Revelion exotic în toate colţurile lumii

Revelion exotic în toate colţurile lumii
Patronii agentiilor de turism din Oradea sustin ca multi bihoreni cauta destinatii „calde” pentru Revelion. „Multi vor revelioane în Grecia, Egipt, Thailanda, Tunisia”, spune Radus Tomescu.

Pentru oradenii care vor sa-si petreaca Revelionul în singurul hotel de sapte stele din lume, Burj al Arab, avem o veste proasta. Toate locurile în aceste hotel sunt ocupate, anunta saptamâna trecuta revista Capital. Prin „Oassis” puteti petrece însa sapte zile în Dubai, la un hotel de patru stele, cu doar 1.098 euro. Agentia „Lucon” ofera noua zile în Dubai, deplasare cu avionul, la preturi ce încep cu 1.228 euro. Revelion de vis

Pentru cei care pot sa-si ofere un revelion de vis, ofertele sunt pe masura. Agentia „Oassis” organizeaza revelion în Tenerife, la hoteluri de 4 stele, program charter, 1.065 euro, sapte zile. Doua saptamâni poti sa petreci în tara cu cele mai frumoase femei, Thailanda, în hotel de 4 stele, deplasare cu avionul, contra a 1.560 euro. Un revelion în Cuba, 12 zile, în hotel de cinci stele, costa 2.399 euro.

La Rio de Janeiro, o destinatie la fel de cautata, zece zile, într-un hotel de cinci stele, costa 1.595 euro. Un revelion în Iordania, prin aceeasi agentie, timp de opt zile, va costa 749 euro. Pentru a petrece opt zile în Maroc trebuie sa mai scoateti ceva bani din buzunar, adica 925 euro. Tot opt zile în Maroc, prin agentia „Lucon”, costa 895 euro. În pret sunt incluse, printre altele, intrarile la obiectivele turistice, bacsisurile, plata ghizilor. Agentia „Dunarea Albastra” ofera 13 zile în Dubai cu 995 euro.

Bursasiu Veronica