Revelion in centrul Oradiei

Revelion in centrul Oradiei
Tradiţia spargerii sticlelor şi paharelor în centru a fost respectată şi de data acesta.

Miile de orădeni care au sărbătorit noaptea de Revelion în Centrul oraşului au lăsat în urmă un covor dens de deşeuri. Nici până-n a doua zi în zori, angajaţii RER Ecologic nu reuşiseră să le încarce şi să transporte la haldă. „Au lucrat 15 oameni toată noaptea şi au adunat cam 3,5 tone de deşeuri. Nu au putut curăţa tot, pentru că petrecerea din cluburi şi din faţa acestora nu s-a terminat după miezul nopţii. Schimbul de dimineaţă, alţi 15 muncitori, au mai adunat o tonă şi jumătate. Am cărat din centru mai ales cioburi şi sticle. Este o tradiţie cu care angajaţii noştri s-au obişnuit deja”, spune Ionel Ban, reprezentant al RER Ecologic.

Deşi începutul serii de Revelion municipal părea timid, cu căderea nopţii Piaţa Indepedenţei şi străzile din jur s-au umplut de lume dornică de chef şi voie bună. Bine aprovizionaţi cu şampanie şi nelipsitele şi periculoasele petarde, orădenii au fost un public bun pentru spectacolele celor de la Vivere, în deschidere şi apoi pentru Ana Maria Georgenscu şi spre, miezul nopţii, pentru Desperado.

Focurile de artificii au fost principala atracţie pentru orădenii care, la trecerea între ani, şi-au făcut urări pentru 2012, au ciocnit cu şampanie şi au lăsat în urmă cioburile anului care tocmai se terminase.

Cristina Ghilea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !