Revelion la Sânmartin

2Comentarii
Şampania a curs în pahare
Şampania a curs în pahare
Peste 1000 de oamenii au întâmpinat 2010 în parcul din centrul comunei.

Ora 23, 40. Rânduri, rânduri, din toate direcţiile localnicii din Sânmartin se îndreaptă spre parcul central. Acolo unde Primăria a făcut din arteziana inspirată dintr-un parc din Copacabana, un adevărat punct de atracţie. Zeci de mii de beculeţe iluminează locul, iar locul pare fi desprins din poveştile spuse la gura sobei. Feerie e cuvântul pe care ţi-l inspiră priveliştea. Şi fiindcă Revelionul 2010 pare a fi unul mediteranean, termometrele înregistrând multe grade peste zero,  părinţii nu au ezitat şi au luat cu ei şi copiii pentru a se bucura de spectacolul de lumini, deja tradiţional la Sânmartin, la trecerea dintre ani.

La mulţi ani!

Ora 23, 50. Sute de pahare de şampanie sunt pregătite pentru a putea fi ciocnite în primele minute din 2010. Primarul Lucian Popuş preia microfonul, face un scurt bilanţ al anului 2009,  are un mesaj optimist pentru 2010. Şi ca de fiecare dată, în ultimii ani, în parcul din Sânmartin, la trecerea dintre ani, se află şi deputatul Ştefan Seremi împreună cu soţia sa Angela.

5,4,3,2,1. „La mulţi ani Sânmartin ! La mulţi ani, România!” Un adevărat spectacol de lumini se dezlănţuie pe  cer, iar un cor format ad-hoc din sute de oameni cântă „La mulţi ani!” Şampania curge valuri în pahare, iar oamenii îşi fac urări, îşi strâng mâinile,  se îmbrăţişează. Spectacolul pirotehnic ţine aţintite privirile spre cer mai bine de zece minute. A urmat apoi un spectacol, cu elevii de la Şcoala din Sânmartin în prim-plan. Capra, interpretată de mici artişti, a smuls ropote de aplauze. Din parcul din Sânmartin, petrecea s-a mutat în casele  şi pensiunile din localitate.

Veronica Bursasiu

Taguri: , ,


2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor