Reveniri la CJA Bihor. „Împreună putem fi mai buni”!

De Teodor Biriş
4Comentarii
Rareş Lakatoş, Bogdan Gireadă, Sergiu Albu, primii trei pe rândul de jos, de la stânga la dreapta
Rareş Lakatoş, Bogdan Gireadă, Sergiu Albu, primii trei pe rândul de jos, de la stânga la dreapta
Sergiu Albu, Bogdan Gireadă şi Rareş Lakatoş au revenit la CJA Bihor.

După doi ani de dizidenţă, trei arbitri divizionari din grupul celor plecaţi la Satu Mare au revenit la sentimente mai bune. Solicitarea de a reveni acasă, în corpul Comisiei Judeţene de Arbitri Bihor, a fost analizată de conducerea AJF Bihor şi a CJA Bihor.

„După cum se știe mai ales după desele mediatizări, în urmă cu doi ani o parte a arbitrilor bihoreni divizionari au decis să își desfășoare activitatea profesională în județul Satu Mare, fapt acceptat de CJA și AJF Bihor tocmai în scopul aplanării tensiunilor de la aceea vreme. O parte a acestora și-au manifestat intenția de reveni în cadrul AJF/CJA Bihor, revenind totodată la sentimente mai bune față de fotbalul și arbitrajul bihorean, fapt îmbucurător. Este vorba despre Albu Sergiu, Gireadă Bogdan și Lakatos Rareș, arbitrii divizionari, primul chiar fost delegat al FC Bihor, dar și a altora ce urmează să revină și să își definitiveze chestiunile administrative cu județul Satu Mare. Dorim să abordăm subiectul acesta cu celeritate. Cu siguranță vor fi voci împotriva acestei decizii însă am considerat că este oportun să mergem pe calea bunei credințe, a împăcării și soluționării divergențelor, demonstrând încă o dată că noi nu suntem conflictuali. Buna guvernanță a unui sistem depinde și de asumarea unor decizii sensibile precum aceasta și suntem convinși că, împreună putem fi mai buni și să aducem plusvaloare și o stare generală de bine, un cadru normal și propice pentru desfășurarea activităților specifice de arbitraj și cele fotbalistice din județul Bihor”, este comunicatul comun semnat de Radu Bitea – preşedintele AJF Bihor şi Ştefan Gallovits – preşedintele CJA Bihor.

Sergiu Albu este actualmente observator, în timp ce Bogdan Gireadă şi Rareş lakatoş fac parte din lotul pentru Liga 3.

Printre cei rămaşi la Satu Mare se mai numără actualmente Octavian Şovre, Ciprian Danşa, Rareş Vidican, Marius Omuţ, Alexandru Corb, Radu Pascu, Adina Popa sau Gabriela Toderaş.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor