Revin „hingherii” auto în Oradea

35Comentarii
Revin „hingherii” auto în Oradea
Serviciul de Parcări al Administraţiei Imobiliare Oradea (AIO) şi-a respectat promisiunea de a trece la ridicarea autovehicolelor parcate ilegal. Astfel, asistaţi de poliţişti rutieri, inspectorii AIO au dispus luni ridicarea mai multor maşini parcate aiurea în aglomerata zonă centrală a Oradiei. VIDEO 

Autoturismele sunt duse pe platformă la depozitul AIO de pe strada Barcăului nr. 2. Luni la amiază, intervenţiile au fost oprite după un blocaj la sistemul hidraulic de ridicare al platformei, dar acţiunea va fi reluată marţi.

 

Operaţiunea este filmată pentru a se preveni plângeri privind avarieri sau contestaţii în justiţie. Oricum, AIO a încheiat contracte de asigurare pentru a acoperi eventualele daune provocate în timpul manipulării. Pentru a acoperi toate costurile, inclusiv transportul şi depozitarea, proprietarii persoane fizice vor plăti între 200 şi 400 lei iar taxa pentru persoane juridice urcă de la 600 la 1.000 lei.

 

Măsura privind ridicarea maşinilor parcate neregulamentar a mai fost aplicată în Oradea, înainte de 2004, când serviciul a fost încredinţat unei firme care plătea o redevenţă către municipalitate.

 

Cristian Horgos35Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor