Rezervări online la CFR

Rezervări online la CFR
BUCURESTI - Firmele acreditate de CFR Călători pot face, de la întâi septembrie 2008, rezervare online a legitimaţiilor de călătorie în traficul intern pentru toate trenurile şi la toate clasele, în limita unui procent din totalul locurilor puse în vânzare.

CFR Călători anunţă că, de la data de 01 septembrie 2008, se activează serviciul de rezervare online a legitimaţiilor de călătorie în trafic intern. Pentru început, acesta se adresează utilizatorilor persoane juridice – în calitate de firme acreditate, se specifică în comunicatul companiei.

Astfel, o firmă acreditată de către CFR Călători pentru acest serviciu va putea face rezervări în baza unei „comenzi de rezervare online”. Rezervările se pot face la toate trenurile şi la toate clasele în limita unui procent din totalul locurilor puse în vânzare pe tren şi stabilit de către CFR Călători.

Relaţii pentru acreditări şi informaţii suplimentare la telefon 0731.990.129, de luni până vineri în intervalul orar 9.00 – 15.00 sau pe http://www.cfr.ro/calatori/.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase