Rezervări online pentru buletine

2Comentarii
Rezervări online pentru buletine
Direcţia de Evidenţă a Persoanelor Oradea dă posibilitatea cetăţenilor să-şi facă rezervări online în vederea obţinerii actelor de identitate.

Deja de marţi solicitanţii pot să se programeze online în vederea depunerii documentelor necesare eliberării actelordeidentitate, folosind portalul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor a municipiului Oradea, www.evp-oradea.ro. – secţiunea rezervări online.

Cu ajutorul aplicaţiei, cetăţenii se pot programa la Direcţia de Evidenţă a Persoanelor, pe o perioadă de o lună de zile.  Dacă în termen de două zile nu confirmă rezervarea, aceasta va fi considerată nulă.

Termenul de eliberare a cărţilor de identitate este de trei zile, iar în cazul cărţilor de identitate provizorie şi de reşedinţă termenul de eliberare este de o zi.

„Noi sperăm ca prin intermediul acestei aplicaţii toţi cetăţenii, în special şi cei din străinătate, să fie deserviţi la un nivel de calitate superioară”, a menţionat Adrian Chiru, şef serviciu de evidenţă a persoanelor din cadrul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor Oradea.

Alături de noua modalitate de programare, există şi cea clasică, la sediul serviciului din strada Republicii nr. 24.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor