Rezultate dezastruoase la Bacalaureat in Timis

De T. Ex.
Reactualizat la:
Rezultate dezastruoase la Bacalaureat in Timis
Duminică se afişează rezultatele la Bacalaureat. Unii elevi și-au aflat deja notele. La Liceele UMT şi CFR din Timişoara niciun elev nu a promovat examenul. Situaţie fără precedent şi la un centru de examinare din localitatea Lovrin. Aproape o sută de elevi au căzut Bacalaureatul, după ce lucrările lor la limba română au fost anulate.

Cele 98 de lucrări au fost anulate la centrul de examen „Romulus Paraschivoiu” din localitatea Lovrin, judeţul Timiş. Acolo 280 de elevi au susţinut examenul de Bacalaureat.

„Frauda a fost constatată la centrul de evaluare. Lucrările au fost evaluate de trei comisii de limba română, care au constatat că cele 98 de lucrări erau asemănătoare, aveau pasaje identice. Comisiile au verificat lucrarea şi nu nota. Elevii vor putea susţine Bacalaureatul în toamna anului 2012”, ne-a declarat inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, Marin Popescu.

Nici liceele de prestigiu din oraşul Timişoara nu au rezultate extraordinare. La Liceul „Grigore Moisil” o treime din centrele de examinare au raportat situaţia până în acest moment Inspectoratului Şcolar, iar deocamdată nu există nicio notă de 10. Până acum promovabilitatea este de 21,67%, iar 16 elevi au picat examenul de Bacalaureat la Liceul „Grigore Moisil”.

Liceenii nemulţumiţi de rezultate pot depune contestaţii luni între orele 8-12.

Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat vor fi afişate în data de 8 iulie.

UPDATE. Rata de promovabilitate a examenului de bacalaureat în judeţul Timiş, după centralizarea rezultatelor din toate cele 19 centre de evaluare, este de 31,79 la sută. La patru licee din Timiș nu a promovat nimeni. Este vorba de Grupul Şcolar Industrial CFR, Grupul Şcolar Tudor Tănăsescu, Liceul Agricol și Liceul Silvic. Nu există nicio notă de 10 în județ. Cea mai mare notă a fost obținută de un elev de la Liceul Grigore Moisil – 9,95.

UPDATE. Nici la Colegiul Tehnic Timisoara (fostul Liceu Miu) nu a promovat niciun elev examenul de Bacalaureat.

La nouă licee din Timiș nu a promovat nimeni la Bacalaureat

UPDATE. Au fost centralizate rezultatele, iar judeţul Timiş stă şi mai prost decât se anunţase iniţial. Dacă în primă fază inspectorul general Marin Popescu anunţase că la patru licee nu a promovat nimeni, iată că în realitate este vorba de nouă instituţii cu promovabilitate zero. Este vorba de Colegiul Tehnic de Vest, Colegiul Tehnic „Azur”, Grupul Şcolar „Tudor Tănăsescu”, Grupul Şcolar Agricol „Iulian Drăcea”, Grupul Şcolar Agricol Ortişoara, Grupul Şcolar Industrial CFR, Grupul Şcolar Silvic, Liceul „Ioan Slavici” şi Liceul Teoretic Socrates Timişoara.

Vedeţi rezultatele aici! – Este posibil ca, din cauza numărului mare de accesări, pagina pe care sunt afişate rezultatele la Bacalaureat să nu se încarce imediat.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !