Rezultate modeste la GP

Bucureşti – Etapa I a GP-ului s-a disputat la Stadionul Dinamo. Din păcate, atleţii orădeni din grupa de săritori n-au realizat rezultate dintre cele mai valoroase.

Cea mai bună performanţă a fost obţinută de Andrea Ispán, clasată pe locul I la înălţime, cu 1,88 m, rezultat care constituie cel mai bun rezultat al său în aer liber din actualul sezon.

Andrea a încercat apoi la 1,92 m, dar a doborât ştacheta. La înălţime masculin, Ion Vasile a ocupat locul IV, cu 2,10 m, iar Nagy Norbert s-a situat pe locul V, cu 2,05 m.

Borsi Imre s-a clasat pe locul V la lungime, cu 7,31 m. Din nefericire, Cornelia Deiac n-a putut concura, fiind accidentată. În ceea ce priveşte grupa de aruncători de la CS Crişul, Adrian Pop şi Méhes Alexandru au participat hors-concours, fiind încă juniori.

Pop a realizat 71,88 m la ciocan de 6 kg, iar Méhes 67, 33 m la ciocan de 5 kg.Cei doi aruncători au profitat de prilejul de a concura, pregătindu-se pentru competiţiile majore la care vor lua startul în acest sezon, CE, respectiv CM de juniori.

Gavril Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase