Rezultate remarcabile la GP-ul atletic

1Comentariu
BUCUREŞTI – Etapa I a Concursului Naţional Grand-Prix atletic pentru seniori, tineret şi juniori a consemnat evoluţiile bune ale atleţilor orădeni, care au obţinut opt clasări pe podium, la diferite probe.

La probele de sărituri, orădenii au participat cu cea mai numeroasă delegaţie din ultimii ani, opt din cei 11 concurenţi reuşind să se situeze printre primii opt clasaţi în concursurile de seniori. Cel mai bun rezultat a fost înregistrat de Cornelia Deiac (CSU LPS Bihorul), clasată pe locul II la senioare, respectiv pe locul I la junioare, la săritura în lungime, cu 6,38 metri, nou record judeţean de senioare, tineret şi junioare. Ea a reuşit să învingă săritoare de 6,60 metri, cum sunt Alina Militaru, Maria Ţigău şi Angelica Badea, toate fiind senioare. În aceeaşi probă, Halai Erika (CSŞ LPS Bihorul) s-a situat pe locul VIII la senioare, respectiv pe locul III la junioare, cu 5,63 metri. Ion Vasile (CSU Steaua) a ocupat locul II la săritura în înălţime seniori, cu 2,05 metri. În aceeaşi probă, Nagy Norbert (CSU Steaua) s-a situat pe locul IV la seniori, respectiv pe locul II la tineret, cu 2,05 metri (departajare la numărul de încercări).

Bilanţ promiţător

Un rezultat foarte bun l-a realizat Lénárd Norbert (CSU LPS Bihorul), 15,15 metri la triplusalt, nou record personal, cu care s-a situat pe locul IV la seniori, respectiv pe locul I la juniori. Borsi Imre (CSU Steaua) a ocupat locul V la seniori, respectiv locul III la tineret, în proba de săritură în lungime, cu 7,39 metri. Tot la lungime, Silviu Uivaroşan (CSU LPS Bihorul) s-a situat pe locul VIII la seniori, respectiv pe locul II la juniori, cu 7,04 metri, nou record personal. În acelaşi concurs, Méhes Alexandru (CS Crişul, antrenori Livia şi Albert Méhes) a ocupat locul V la juniori I, în proba de aruncare a greutăţii, cu 13,45 metri, rezultat remarcabil, ţinând seama de faptul că el este încă junior II, concurând în compania unor adversari mai mari cu doi-trei ani. Un alt atlet aruncător al CS Crişul, Adrian Pop, a participat la Campionatul Municipal Bucureşti pentru juniori, clasându-se pe locul II la greutate, cu 14,32 metri.

La finele săptămânii, în Capitală va avea loc etapa I a Concursului Naţional Grand-Prix pentru juniori II.

Gavril Nutiu1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor