Rezultate slabe la tezele cu subiect unic

1Comentariu
Rezultate slabe la tezele cu subiect unic
DEVA – Rezultatele la sesiunea specială a tezelor cu subiect unic din judeţul Hunedoara arată că elevii nu s-au pregătit suficient pentru susţinerea lor.

Îngrijorător este faptul că dintr-un total de 165 de teze corectate, 74 au primit note sub 5, nici un elev nu a obţinut nota 10 iar cu nota 9 au fost evaluaţi doar doi elevi. La această sesiune au participat elevii din clasele a VII-a şi a VIII-a care au lipsit la teze anul trecut.

 

Mate Marta, inspector general adjunct în cadrul ISJ Hunedoara, spune că “aceste rezultate se datorează şi faptului că la sesiune au participat, în general, elevii mai slabi la învăţătură”.

 

Tezele cu subiect unic au fost susţinute la matematică, respectiv la limba şi literatura română, cele mai slabe rezultate fiind obţinute la matematică, de către elevii de-a VII-a. La tezele de la limba şi literatura română s-au înregistrat doar două note de 10 şi 31 de note sub 5, dintr-un total de 81 de elevi prezenţi. Situaţia finală a evaluării tezelor elevilor din clasa a VII-a arată că dintr-un total de 37 de elevi prezenţi, 20 au luat note sub 5, şapte au obţinut note de 5, iar zece elevi au obţinut note de la 6 în sus. La clasa a VIII-a, din 47 de elevi înscrişi, 23 au primit note sub 5, 13 au fost notaţi cu 5, iar restul de 11 au primit note de la 6 în sus.

Sanda Bocaniciu
1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor