Rezultate surprinzătoare

3Comentarii
ORADEA – După îndelungi emoţii şi tensiuni ascunse, s-au aflat în sfârşit rezultatele la testul grilă susţinut vineri de candidaţii pentru posturile de manageri de spitale. Punctajul cel mai bun din zona de nord-vest a ţării a fost înregistrat de ec. Emil Popovici-Muţ, care candidează pentru postul de manager al Spitalului Clinic Judeţean Oradea.
Rezultate [.doc – 1,0MB]

Acesta a obţinut nota 9, faţă de contracandidatul său, ec.Marcel Marghiar care a obţinut nota 7,1.

Contactaţi telefonic vineri, imediat după ieşirea din sala de examinare, pretendenţii pentru fotoliul de conducere al Spitalului Judeţean ne-au declarat că testul a fost la nivel mediu, însă au existat şi multe întrebări cu dichis. Ambii concurenţi ne-au mărturisit că nu doresc să comenteze retragerea dr. Bondar din cursa pentru postul de manager. Cât îl priveşte pe ec. Popovici, acesta neagă că ar fi unealta politică a PNL, după cum s-a vehiculat prin presă. „Nu am nici o legătură cu politicul. Să iasă cel mai bun”, refuzând să comenteze afirmaţiile potrivit cărora dr. Bondar a fost supus unor presiuni politice.

Rezultate bune

Dr. Liana Antal, care candidează pentru postul de manager al Spitalului Clinic de Ostetrică şi Ginecologie Oradea, a obţinut nota 8,4, pe când dr. Gheorghe Oros, candidat pentru fotoliul de conducere la Spitalul Clinic de Neurologie şi Psihiatrie Oradea, a luat nota 7,1. „Acesta o să fie ultimul examen din viaţa mea. Ca orice examen, l-am susţinut cu emoţii”, ne declara vineri dr. Oros.

 „Dacă erai un manager cu experienţă, atunci întrebările nu ţi-au ridicat atât de mari probleme. A fost mai mult un fel de verificare a cunoştinţelor”, ne-a spus vineri dr. Gheorghe Carp, manager interimar al Spitalului Clinic de Copii „Dr. Curteanu Gavril” Oradea care a obţinut nota 8,5. Dr. Carp a dovedit alături de alţi manageri de spital că, dacă într-adevăr eşti interesat de bunul mers al lucrurilor în instituţia ta, poţi să devii din bun medic şi un bun manager, prefectul Ilie Bolojan dându-l în diverse ocazii ca şi exemplu. Notele celor doi candidaţi pentru funcţia de manager al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Oradea au fost foarte apropiate. Ec. Dacian Foncea a obţinut 8,3 iar dr. Marilena Crişan 7,9. Dr. Sonia Drăghici de la Spitalul de Boli Infecţioase a obţinut nota 8,6.

 

Concurenţă la Felix

Bătălia cea mai strânsă se va da în continuare pentru conducerea Spitalului Clinic de Recuperare Medicală din Băile Felix. Managerul interimar, ec. Bogdan Gheorghe a primit nota 7,8, jr. Laszlo Ritli nota 8,4, iar Sorin Gherman nota 8,8. Cel mai slab punctaj obţinut de un candidat bihorean, a fost cel al dr. Elena Filip care a candidat pentru funcţia de manager al Centrului de Sănătate Valea lui Mihai. Cu nota 6,6, dr. Filip a fost respinsă, punctajul minim pe care trebuia să-l obţină fiind 7. Rezultate bune au obţinut şi dr. Doina Câlniceanu, de la Spitalul Municipal „Ep. Nicolae Popovici” Beiuş şi Etelca Mera -Batiz de la Spitalul de Psihiatrie Nucet, ambele primind nota 8,8. Următoarea rundă va avea loc marţi, de la ora 9, la sediul ASP Cluj, concurenţii admişi trebuind să-şi susţină proiectul de management.

Viorica Borz3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor