Rezultatele ultimei probe a simulării bac-ului

3Comentarii
Marţi s-a desfăşurat ultima probă a simulării examenului de bacalaureat. Spre deosebire de română şi matematică, promovabilitatea elevilor la disciplinele susţine marţi a fost ceva mai ridicată, de 62,51%.

Numarul elevilor înscrisi a fost de 2535, din care au fost prezenti 1990 si numai 1244 au obtinut nota de trecere. Disciplinele au fost: fizica, logica si argumentare (specializarea stiinte sociale), chimie organica I si chimie organica II, anatomie si fiziologie umana si genetica, istorie universala, economie, psihologie, informatica, pregatire teoretica sportiva, limbile germana, engleza si franceza (1-2 ore saptamânal), masurari electrice si electronice (profil tehnic), contabilitate (profil servicii), ecologie si protectia mediului (profil resurse materiale si protectia mediului).

Note mediocre

Cea mai mare promovabilitate a fost la informatica, respectiv 90,69%, iar cea mai scazuta la ecologie si protectia mediului – 31,25%.

Daca cei mai multi dintre liceeni au sustinut proba la anatomie, fiind înscrisi 647, prezenti 506, iar promovati 289, cei mai putini au fost la disciplina logica si argumentare.

Din 11 elevi înscrisi si prezenti, trei nu au obtinut nota necesara.

Chiar daca promovabilitatea a fost ceva mai mare decât la restul probelor, notele nu au fost prea încântaroare. Astfel, ca 403 (cele mai multe) au cuprinse între 5 si 6. Note de sase si sapte au obtinut 308, între 7 si 8 – 244, 8 si 9 – 150, iar 9 si 10 – 121.

Ioana Iuhas
3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor