Roberta Anastase si reprezentanti ai PDL au fost huiduiti la iesirea din cimitirul de la Tebea

1Comentariu
Roberta Anastase si reprezentanti ai PDL au fost huiduiti la iesirea din cimitirul de la Tebea
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi mai mulţi reprezentanţi ai PDL la manifestările de duminică de la Ţebea, judeţul Hunedoara, au fost huiduiţi de un grup de persoane, la ieşirea din cimitirul unde a avut loc omagierea lui Avram Iancu.

După depunerea de coroane la mormântul lui Avram Iancu din cimitirul din Tebea, în cadrul manifestărilor de duminică a fost oficiat un Te Deum.

Ulterior, a avut loc o evocare a personalităţii lui Avram Iancu, ţinută de primarul din localitate, Romeo Farcaş.

La sfârşitul ceremoniei, când oficialităţile – între care preşedintele Camerei Deputaţilor, RobertaAnastase, şi alţi reprezentanţi ai PDL, precum primarul din Arad, Gheorghe Falcă, şi secretarul Camerei Deputaţilor, Gheorghe Barbu – au vrut să iasă din cimitir au fost huiduite de un grup de persoane care au mers la poarta pe unde se făcea accesul autorităţilor.

Oamenii au huiduit şi au strigat “Hoţii, hoţii”, întrebând “Unde este flota? Unde este CFR-ul?”.

Din cauza acestui incident, delegaţia oficială a fost nevoită să se întoarcă şi să iasă din cimitir pe o altă poartă.

Ulterior, Roberta Anastase, reprezentanţii PDL şi prefectul de Hunedoara, Dezsi Attila, au plecat spre platoul de la Ţebea, unde va avea loc o serbare câmpenească şi unde sunt amplasate corturi ale formaţiunilor politice.

Pe drum, un moţ care era înfăşurat în steagul României i-a dăruit preşedintelui Camerei Deputaţilor o cocardă şi o carte cu Avram Iancu.

Delegaţia PDL s-a oprit la cortul filialei hunedorene a partidului, unde Anastase a fost întâmpinată cu “pită de Pecica”.

Aproximativ cinci sute de persoane au participat, duminică, la Ţebea, în judeţul Hunedoara, la manifestările oficiale dedicate împlinirii a 138 de ani de la moartea lui Avram Iancu.

Slujba de pomenire a lui Avram Iancu a avut loc, duminică dimineaţă, în biserica din apropierea cimitirului din Ţebea, în care este îngropat acesta, spre deosebire de anii trecuţi, când ceremonia religioasă s-a oficiat în aer liber.

Manifestările de la Ţebea au continuat cu onorul dat preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi cu un moment oferit de tulnicăresele din judeţul Hunedoara.

După un moment de evocare a lui Avram Iancu, în curtea bisericii din Ţebea a început depunerea de coroane de flori, 60 de delegaţii omagiindu-i memoria.

Prima coroană a fost depusă de reprezentanţi ai Preşedinţiei, urmând cele ale reprezentanţilor celor două camere ale Parlamentului.

La ceremonie au asistat aproximativ cinci sute de persoane, între care preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, prefectul judeţului Hunedoara, Dezsi Attila, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Ioan Mircea Moloţ, primarul din Arad, Gheorghe Falcă, primari ai localităţilor hunedorene şi delegaţi ai instituţiilor publice din judeţ.

Sursa: mediafax.ro1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor