Robinson, un local pentru patru anotimpuri

Robinson, un local pentru patru anotimpuri
Dupa ce în perioada sezonului estival a fost unul dintre cele mai cautate locuri de oradeni – atât datorita serviciilor exceptionale, a bucatariei traditionale ardelenesti, cât si pentru atmosfera rustica creata de gazda, Laszlo Csaba – în imediata vecinatate a aglomeratiei urbane, Robinson Country nu îsi dezminte traditia nici în anotimpul rece.

Dupa o întrerupere de câtiva ani, restaurantul de interior de la Robinson si-a redeschis portile celor obisnuiti cu rafinamentul culinar si simtul estetic al gazdelor. Într-un ambient renovat în totalitate si inspirat parca din povestile transilvanene, ospitalierul personal al localului îsi asteapta clientii, traditionali si noi, la un regal culinar fara pereche, asa cum numai cei care frecventeaza locatia de pe strada Marin Preda nr. 17 stiu ce înseamna. Oferta de Revelion


Beneficiind de experienta celei de-a treia generatii de lucratori în breasla restaurantelor, Laszlo Csaba îsi asteapta clientii cu o specialitate a casei botezata chiar dupa numele localului. Ciolanul a la Robinson este punctul forte al unui meniu extrem de bogat si alcatuit pentru toate gusturile clientilor. Toate acestea sunt asezonate cu un bar „utilat” cu bauturi menite a satisface pretentiile papilelor gustative ale celor mai rafinati vizitatori ai localului.


Locul este ideal pentru organizarea unor petreceri la care participa pâna la 40-50 de persoane. Noaptea de Revelion este cea mai buna ocazie pentru cei care doresc sa treaca puntea dintre ani într-o ambianta de neuitat. Preturile extrem de accesibile, pentru un meniu impresionant – din care nu lipsesc nici extravagantele culinare gen purcel sau curcan la cuptor, precum si bautura care va fi la discretie, fara nici o limita de consumatie – recomanda Robinson ca locul perfect pentru ca intrarea în Anul Nou sa se fie facuta cu dreptul.

Invitatie la „vânatoare”


Gazdele s-au gândit si la un mod extrem de placut de a elimina rapid si surplusul de calorii acumulate cu prilejul unei mese copioase. Astfel, în imediata apropiere a restaurantului, pe un teren de mii de metri patrati, apartinând aceluiasi proprietar, s-a amenajat un excelent spatiu pentru partide de paint-ball.

Echipamentul pentru practicarea acestui exercitiu fizic si de stimulare a adrenalinei, costum de camuflaj, pusti si „munitie” cu vopsea, poate fi închiriat de la restaurant, pentru zilele în care zapada va acoperi decorul pregatindu-se si tinute de camuflaj adecvate.

Valentin Buda