Rogerius, fără apă caldă

Reactualizat la:
Şantierul magistralei lasă Rogerius fără apă caldă
Şantierul magistralei lasă Rogerius fără apă caldă
Pe parcursul zilei de joi, 15 mai, se întrerupe furnizarea apei calde de la PT 105, 110-118, 120, 121, 124, 128, 131, 208 şi 221 pentru reîntregirea Magistralei nr. 3 cu porţiunea de pe str. Podului, pe care s-au înlocuit conductele vechi cu altele noi.

UPDATE Initial intreruperea apei calde era programata pentru vineri, 16 mai, insa Societatea de Termoficare a devansat cu o zi lucrarile de intregire a Magistralei nr. 3.  

Lucrarea se face în cadrul proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Oradea pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi a creşterii eficienţei energetice – finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Mediu – etapa I – 17,53 Km”.

Sunt afectaţi consumatorii, inclusiv cei racordaţi direct la această magistrală prin puncte termice proprii, situaţi în perimetrul format de străzile: Uzinelor, Podului, Italiană, Aleea Rogerius (parţial), C. Coposu, Lacul Roşu, Cantacuzino, Olimpiadei, Sportului, Arenei, Rozmarinului, Magnoliei, Berzei, Ştefan cel Mare(inclusiv zona străzii Milcovului).

„Ne cerem scuze consumatorilor pentru disconfortul creat, în special de la cei la care în ultimele două săptămâni au fost probleme deosebite cu livrarea apei calde, datorită lucrărilor care au avut loc în acest timp, cărora le mulţumim pentru înţelegerea şi răbdarea de care au dat dovadă”, precizează Termoficare SA într-un comunicat de presă.

Şi Ioşia, parţial

Sincopele în furnizarea apei calde sunt la ordinea zilei în Rogerius, de la începerea şantierului pentru montarea Magistralei 3. „Ne-au lăsat fără spaţii verzi, fără trotuare, fără apă caldă în mai multe rânduri”, spune Tudor Bereş, proprietarul unui apartament în zonă.

Nu mai departe de marti, orădenii alimentaţi cu apă caldă la PT 125 au rămas fără termie. Au fost afectaţi consumatorii situaţi pe Dacia – parțial, Tușnadului și Aluminei – parțial.

De o scurtă pauză de apă caldă „beneficiază” orădenii arondaţi PT 911, în zilele de 13 şi 14 mai. Motivul este reparaţia la conducta de transport a agentului termic geotermal. Sunt afectaţi consumatorii, situaţi pe străzile Oneştilor – parţial, Calea Aradului – parţial, Aviatorilor, N. Bolcaş, Corniţelui şi Buzăului.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !