Rolling Stones concertează în capitală

2Comentarii
Rolling Stones concertează în capitală
Astăzi este ziua celui mai aşteptat concert al anului în România, ziua în care trupa Rolling Stones va susţine un megashow la Bucureşti.

Porţile Stadionului “Lia Manoliu” se vor deschide la ora 16.00. Nu vor putea trece de ele cei care au asupra lor arme, cuţite, substanţe toxice sau halucinogene. Nu este permis accesul cu aparate de fotografiat, camere de luat vederi sau obiecte contondente. Spectatorii vor putea achiziţiona bere, sucuri, apă sau gustări din locurile special amenajate în interiorul stadionului, nefiind permis accesul cu mâncare sau băutură.

Persoanele care au afecţiuni medicale trebuie să se înregistreze la punctul de prim ajutor şi să aibă un însoţitor.

Peste patru sute de poliţişti vor asigura ordinea publică şi fluidizarea circulaţiei în zona stadionului. Traficul va fi restricţionat sau deviat doar dacă vor apărea incidente. Se vor lua măsuri de ordine şi pe magistralele de metrou care ajung spre stadion, la Piaţa Muncii, şi pe traseele RATB. Între 18.30 şi până aproape de miezul nopţii, când se va termina concertul, poliţiştii vor lua toate măsurile necesare pentru ca spectacolul să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.

Cei care şi-au cumpărat bilete pentru concertul Rolling Stones nu vor fi lăsaţi pe stadion cu aparate de fotografiat, camere de luat vederi sau obiecte contondente. Persoanele care au afecţiuni medicale vor trebui să se înregistreze la punctul de prim ajutor şi să aibă un însoţitor pentru concert. Accesul cu arme, cuţite sau substanţe toxice ori halucinogene este interzis.

Membrii trupei au ales să-şi petreacă seara de luni în hotelul în care sunt cazaţi. În faţa clădirii, mai mulţi fani au aşteptat ore în şir un semn de la Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ron Wood. Singurul care a ieşit din hotel a fost Ronnie.

Chitaristul trupei Rolling Stones a plecat grăbit, în jurul orei 21, împreună cu soţia sa, şi a revenit la miezul nopţii.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor