Rolul Gradinilor Zoologice in secolul 21

Participanţii la conferinţă sunt deschişi la colaborare
Participanţii la conferinţă sunt deschişi la colaborare
Acesta a fost denumirea conferinţei desfăşurată vineri, 18 noiembrie 2011, în sala mică a Primăriei Oradea.

Evenimentul organizat de către Administraţia Domeniului Public (ADP) Oradea a adunat la un loc reprezentanţii grădinilor zoologice din Oradea, Târgu Mureş, Turda, Râmnicu Vâlcea, Debrecen, Miskolc şi Nyregyhaza. Tematica abordată a cuprins probleme ca: rolul în educaţia copiilor a grădinilor zoologice, drepturile animalelor în Europa secolului 21, prezentul, trecutul şi viitorul grădinilor zoologice în mileniul trei.

Bimbo Szuhai Tibor, directorul tehnic al ADP, a prezentat stadiul în care se află realizarea proiectului de modernizare a Grădinii Zoologice Oradea. „Poriectul de modernizare este gata în proporţie de 50%. Urmează să fie finalizat în luna agust anul viitor”, a declarat directorul tehnic al ADP.

Nagy Sandor Tibor, directorul Grădinii Zoologice din Debreţin, cam de aceaşi mărime cu cea din Oradea şi situată în centrul oraşului, a spus că doreşte să sprijine realizarea la termen a noii Grădini Zoologice din Oradea. „Felicit municipalitatea că a contribuit la modernizarea grădinii zoologice. Sper să colaborarăm pe multiple planuri, cum ar fi schimbul de animale şi de vizitatori”, a afirmat Nagy Sandor Tibor.

Pe de altă parte, cei prezenţi sunt deschişi la o colaborare pentru accesarea în comun de fonduri europene pentru derularea de proiecte comune.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !