Roman, în Comisia de învăţământ

Foto J.B.
Foto J.B.
CEFA - Chiar dacă prima sa opţiune a fost Comisia de administraţie publică, deputatul Ioan Sorin Roman a mărturisit că a fost nevoit să accepte cea de-a doua opţiune, respectiv Comisia de învăţământ, tineret şi sport. Video  

Pe locurile rezervate alianţei PSD-PC concurenţa a fost acerbă. Deşi Ioan SorinRoman are 16 ani de experienţă în administraţie, opt ani ca funcţionar şi alţi opt ca primar, proaspătul parlamentar a trebuit să cedeze locul unor deputaţi care au fost preşedinţi de consilii judeţene sau profesori de drept administrativ. În plus, în Parlament există cutuma conform căreia parlamentarii care au deja un mandat pot să-şi păstrezepoziţiile.

Trei cabinete

Deputatul Ioan Sorin Roman a anunţat că îşi va deschide trei cabinete de parlamentar în colegiul său. Acestea vor avea sediul la Cefa, Tinca şi Salonta. Consiliul Local Cefa urma să aprobe luni cererea deputatului de a închiria un spaţiu în Primăria Cefa în acest scop. „Am fost în discuţii preliminare pentru un spaţiu în Primăria Salonta, iar în perioada următoare voi discuta cu autorităţile din Tinca. Sper că astfel voi putea deservi toată zona: Sânnicolau, Toboliu, Gepiu, Giriş, Avram Iancu, Ciumeghiu, Mădăras şi bineînţeles Tinca, Tulca”, a spus deputatul Ioan Sorin Roman.

 

Proaspătul parlamentar a mărturisit că s-a despărţit cu greu de fotoliul de primar, de prerogativele mai largi pe care le presupunea acest post, comparativ cu prerogativele strict legislative ale mandatului de deputat. Chiar şi în aceste condiţii, Ioan Sorin Roman este optimist în ceea ce priveşte anul 2009 la Primăria Cefa. Deputatul spune că anul viitor se vor derula în comună o seamă de proiecte pe care le-a scris deja când era primar.

Veronica Bursasiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !