Roman in finala LC Africii

Reactualizat la:
Roman in finala LC Africii
Daca Anghel Iordanescu a facut furori ajungand in finala Ligii Campionilor Asiei, mai avem un roman care ar putea ajunge in ultimul act al Ligii Campionilor. Dar in Africa.

Cei doi ar putea ajunge sa joace in meci direct la Campionatul Mondial al Cluburilor, la care participa si Liverpool, detinatoarea Ligii Campionilor in Europa. Daca Liga Campionilor Europeni este inca un vis pentru Romania, antrenorii nostri se bat in alte Ligi ale Campionilor.

Este vorba de Anghel Iordanescu, a carui echipa joaca finala Ligii Campionilor Asiei si de Alexandru Moldovan, antrenor la Raja Casablanca, calificat in semifinalele Ligii Campionilor Africii, despre care nu stie nimeni nimic.

Desi a pierdut cu 1-0 in fata lui Etoile Sahel in prima mansa a semifinalei, Moldovan poate intoarce rezultatul in retur, pe 16 octombrie, in vederea calificarii in finala.

Interesant este ca, daca Iordanescu si Moldovan castiga Ligile Campionilor in care evolueaza, se califica la Campionatul Mondial al Cluburilor, la care participa si Liverpool (castigatoarea Ligii Campionilor Europei).

In acest caz, Iordanescu si Moldovan vor avea meci direct pe 11 decembrie.

Sursa: Onlinesport.ro