România înghițită de hidra cyborgilor politici

România înghițită de hidra cyborgilor politici
Frustrat că nu-i iese pasența nici cu OUG 13, nici cu revoluția fiscală, nici cu legile justiției, PSD-ul lui Dragnea se autovictimizează în continuu, mimând grija pentru români.

Precum o individă de moravuri ușoare fals rușinată că i s-a ridicat fustița, Dragnea recunoaște acum cu jumătate de gură că are „mână proastă” la propus prim-miniștri. Atâta că el, Liviu Dragnea, a încercat un așa-zis joc tactic, prin care încearcă să scape de închisoare. Nici nu e de natură să ne mire, având în vedere gravele sale probleme penale. De un an de zile, Dragnea prestează un joc la fel de tactic precum „câmpul tactic” din Justiție, descris astfel de exponenții serviciilor, după semnarea protocolului dintre SRI și DNA – rămas multă vreme necunoscut publicului larg.

În timp ce și-a pus partidul să acuze din toți bojocii „statul paralel” (a.k.a. Sistemul) pentru faptul că PSD nu se descurcă la guvernare așa cum a promis, Liviu Dragnea a încercat un troc cu același „stat paralel”. Măcar până reușește PSD să schimbe regulile jocului după care dansează Justiția. Așa se explică faptul că am avut doi premieri într-un singur an. Ambii iluștri necunoscuți, dar ambii proveniți din Sistem. Amândoi puși să aleagă între ciocan și nicovală la un moment dat, când Sistemul și PSD-ul nu mai puteau fi împăcați. Ne amintim cu toții cum, acuzat de partid că este un om al Sistemului și, implicit, al SRI, Grindeanu a încercat să-l dea jos pe Dragnea și să se înscăuneze, sprijinit de Ponta. Nu i-a ieșit, chiar dacă a fost aproape. Prin urmare, la doar câteva luni distanță Dragnea l-a recompensat cu un post extrem de bine capitonat, la o instituție ce reglementează comunicațiile (sic). La ANCOM. Așa, ca să-l liniștească de tot.

Dacă prima sa încercare de a încheia un armistițiu cu „statul paralel” a dat greș pentru că Grindeanu nu a putut împăca și capra, și varza, Dragnea s-a orientat rapid către un alt om al Sistemului, care să-i fie pe plac, și unui Iohannis, care-și pregătește cel de-al doilea mandat, pe fondul bâlbâielilor grave ale guvernării PSD. Un Mihai Tudose care, vezi Doamne, afirmă că nu este SRI-ist, ci doar a fost școlit la școala SRI, de generalul Coldea. Previzibil, președintele Iohannis i-a acceptat fără probleme atât pe Grindeanu, cât și pe Tudose. Ceea ce nu făcuse, în prealabil, cu indizerabila Shhaideh.

A trebuit să vină un al doilea deznodământ previzibil pentru ca Dragnea să pretindă că-și lasă partidul să-i găsească un premier. Și partidul, în înțelepciunea lui, i-a găsit un Boc! Viorica Vasilica Dăncilă – o europarlamentară ce răspunde în română la întrebările puse în engleză, părând că-și recită discursuri prefabricate dintr-o limbă de lemn de tip nou, dăltuită la Teleorman și rafinată la Bruxelles. Dăncilă este fix ceea ce-i trebuia lui Dragnea, vizibil satisfăcut, luni seara, că și-a reafirmat calitatea de mascul alfa în PSD. Doar așa, Dragnea va putea fi scutit de noi bătălii posibil fatale cu crocodilii PSD ce deviază de la „scriptura” sa, asumându-și alte „scripturi” unde se dă cu subsemnatul, cu care sunt mai bine familiarizați, încă de pe băncile școlii, fie ea timpurie sau tomnatică.

Cu credibilitatea în picaj, PSD trebuie musai să-și altoiască discursul clamatei lupte cu „statul paralel”, această hidră invizibilă cu care românii sunt speriați de-o vreme încoace. Chit că devine tot mai evident că din „Bau-bau” fac parte toți acești politicieni milogi în anii electorali și ulterior amnezici cronici față de poporul autist din care face parte și subsemnatul. Un popor care poartă încă semnele virusului autoimun al României comunist-securiste. Acești cyborgi politici grupați pe găști se răfuiesc mereu, în funcție de poziționări și interese, după o agendă complet străină Țării. Acești cyborgi ahtiați după putere și bani mă fac să cred că ei toți, la pachet, reprezintă o hidră hidoasă, care încă îl sufocă pe român.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor