Romimo te invită la concurs!

Romimo te invită la concurs!
Romimo.ro, locul 8 in top portaluri de imobiliare din România a lansat din 21 noiembrie concursul de înscriere la newsletter-ul său săptămânal: “te ajutăm sa-ţi utilezi casa”

Pentru a participa trebuie doar să te inscrii la newsletter-ul romimo cu datele tale de contact şi poţi câştiga:

Premiul1 – televizor Beko diagonala 54 cm

Premiul 2 – aspirator cu filtru de apă Vortex

Premiul3 – o cafetieră

 

Romimo.ro este prezent pe piaţa de on-line din România din aprilie 2007, timp în care şi-a îmbunătăţit structura prin introducerea de noi funcţionalităţi ce fac site-ul mai uşor de utilizat şi mai prietenos cu utilizatorul, dar şi conţinutul având în acest moment peste 110.000 de anunţuri. Astfel romimo.ro a ajuns la 47.000 vizitatori unici în octombrie 2008, aceştia fiind atât agenţii imobiliare cât şi persoane fizice.

Echipa romimo.ro a introdus de curând secţiunea de legislaţie din domeniul imobiliar iar în curând va avea o secţiune dedicată discuţiilor cu specialiştii:

Expertul îţi răspunde, prin care se doreşte interacţiunea cu utilizatorii răspunzând întrebărilor din domeniul imobiliar, juridic şi design interior formulate de aceştia. De asemenea, pentru a îmbunătăţii conţinutul portalului acesta va avea şi Anunţuri din străinatate (Ungaria, Spania, Italia, Grecia, Austria, Germania şi altele).

 

Participă acum!