Romtelecom fără ton

3Comentarii
ORADEA – Operatorul naţional de telefonie – Romtelecom – a lăsat fără ton câteva zeci de clienţi din Talpoş, comuna Batăr, în ultimele weekend-uri. „De o lună, sâmbăta şi duminica nu ne mai funcţionează telefoanele.

Probabil pentru că atunci tarifele sunt mai mici”, se revoltă Gheorghe Tiutiu, din Talpoş. Acesta a sunat şi la deranjamente, dar i s-a răspuns că nu există oameni pentru intervenţii sâmbăta şi duminica. „Înţeleg când este deranjament, dar lucrul acesta s-a repetat de mai multe ori, la mai multe persoane”, spune omul.

Enigma tonului lipsă a fost elucidată de Dan Văidean, director Relaţii Locale Romtelecom. Acesta a recunoscut ca fiind adevărate cele semnalate de cititorii Jurnalului bihorean şi a dispus remedirea situaţiei. „Sunt nişte probleme legate de soft între transport şi distribuitori. Vom monitoriza această zonă, pentru ca situaţia să nu se mai repete. S-a ridicat şi problema schimbării echipamentului şi soft-ului”, a declarat Văidean.

Dan Birta3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor