Romtelecom schimbă tarifarea

Romtelecom schimbă tarifarea
Incepând cu 3 octombrie, RomTelecom a ieftinit convorbirile telefonice prin lansarea de abonamente suplimentare. Este vorba de opt optiuni care se pot adauga pachetului de baza.

Aceste optiuni ofera reduceri pentru anumite categorii de convorbiri. Optiunile fac parte din categoria serviciilor de baza si pot fi activate la cererea abonatului, în magazine sau prin apel gratuit la 930. Optiuni

Clientii persoane fizice vor putea opta pentru doua tipuri de reduceri: pentru apeluri catre retele mobile si pentru apeluri internationale (mai putin comunicatiile prin satelit). Pentru reducerea tarifelor la convorbirile catre telefoane mobile clientii vor avea de ales între abonamentul FixMobil si FixMobil Plus. Pentru un euro si jumatate, o persoana care vorbeste mult pe mobil si alege optiunea FixMobil Plus va beneficia de o reducere de 25% la apelurile în retelele mobile.


Pentru convorbirile internationale sunt disponibile tot doua abonamente: International de 5 euro – care cuprinde o zona si o reducere de 20% – si World, de 8 euro, pentru toate zonele si o scadere cu 20% a tarifului normal.


Persoanele juridice au si ele la dispozitie doua tipuri de abonamente cu minute incluse pentru convorbirile pe mobil si alte doua tipuri de abonamente pentru convorbirile internationale.

Dan Birta