Roşca e încrezător în elevii săi de la UTA

– Domnule Roşca, este pregătită echipa UTA să înceapă campionatul?
– Suntem în bloc-start, aşteptăm sunetul pistolului pentru a începe cursa.

Din punctul meu de vedere, echipa e pregătită, spun că bine, dar avem şi ceva nemulţumiri, legate de starea terenurilor. Dacă ne referim strict la prima etapă, de la Câmpia Turzii, post cu post, compartiment cu compartiment, dar şi valoric, UTA e superioară Industriei Sârmei. Vă spun, însă, că starea terenului ar putea anula această superioritate şi meciul să fie decis de ambiţie, putere de luptă, concentrare, disciplină şi nu în ultimul rând de şansă. Echipa noastră e într-o formă bună şi sper ca acest lucru să se materializeze şi prin rezultate.

– A fost o iarnă destul de agitată la UTA, din toate punctele de vedere. Acum, aveţi la dispoziţie jucătorii de care aveţi nevoie?
– Tot timpul am fost în căutări, doar pentru a aduce jucători mai buni decât am avut, ori cel puţin la nivelul celor existenţi în lot. S-a creat, spun eu, o emulaţie la nivelul concurenţei pe posturi, s-a lucrat la o idee de joc şi pot spune acum că sunt mulţumit de ceea ce am la dispoziţie.

– Ce puteţi promite iubitorilor de fotbal din Arad, în special fanilor „Bătrânei Doamne”?
– Jucătorii, antrenorii, dar cred că şi conducătorii vor face tot ce le stă în putinţă pentru realizarea obiectivului. Îşi vor pune în slujba echipei toate cunoştinţele, iar dacă se va întâmpla ca rezultatele să lipsească, cu siguranţă greşeala se va recunoaşte şi se va găsi momentul oportun pentru retragere. Eu sper ca echipa să obţină rezultatele pe care le preconizăm.

– Sunt convins că aţi studiat în această iarnă situaţia din clasament. Cine sunt adversarele UTA-ei în lupta pentru supravieţuire?
– Ştiu un singur lucru: nu avem voie să coborâm sub locul 10, aşa că toate echipele de sub noi sunt principalele adversare. Pentru a depăşi locul actual din clasament, care dă emoţii, avem ca ţintă pe CFR Timişoara. Dacă îi întrecem pe ei suntem salvaţi. Dar, să ştiţi că pot apărea destule surprize, căci doar 3-4 echipe au putere în această serie. De exemplu, Câmpia Turzii e pe locul doi, iar dacă îi batem în prima etapă, nici această echipă nu va avea linişte în retur.

– Problemele financiare de la club nu se răsfrâng asupra jucătorilor? E linişte în lot?
– Se ştiu dificultăţile financiare, dar şi eforturile care se fac de către conducători. Jucătorii înţeleg faptul că acum nu sunt bani, dar şi că rezultatele aduc publicul în tribune, iar sponsorii nu vor fi apoi indiferenţi. Să ştiţi că e linişte în lot, toţi suntem montaţi pentru jocul de sâmbătă, de la Câmpia Turzii.
– Domnule Roşca vă mulţumim şi vă urăm mult succes în continuare!

Leo Sfâra0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !