Rotary Cetate Timisoara, succes total in 2012

De M. Hoster
Proiectul de suflet al rotarienilor a fost "Zece şcoli de nota zece"
Proiectul de suflet al rotarienilor a fost "Zece şcoli de nota zece"
An cu succes total la Rotary Cetate! Ajunsă la zece ani de existenţă, organizaţia se poate mândri cu una dintre cele mai bune perioade din activitatea sa. Iar proiectul de suflet al rotarienilor, “Zece şcoli de nota zece”, a ajutat enorm comunitatea locală.

Valoarea totală a finanţărilor derulate deja de clubul Rotary Cetate Timişoara a depăşit 470.000 de lei, iar cea mai mare parte a banilor a fost folosită pentru proiectul devenit un real succes, de dotare a şcolilor din Timiş cu grupuri sociale de calitate. “Zece şcoli de nota zece” are deja şase succese adevărate, patru şcoli şi două grădiniţe din mediul rural oferă acum: Butin, Şemlacu Mare, Sculea, Bethausen. Urmează Nevrincea şi Leucuşeşti. “Acţiunile noastre au primt consistenţă, iar proiectul cu şcolile a fost preluat la nivel de district România şi Moldova. Cu ajutorul sponsorilor şi a donaţiilor membrilor am investit în acest proiect peste 470.000 de lei”, a declarat Horaţiu Rada, preşedintele în exerciţiu al clubului Rotary Cetate Timişoara.

Un succes total a fost şi Gala CNR Unesco, balul anual al rotarienilor. Evenimentul a adunat peste 300.000 de lei, bani care vor fi investiţi în continuarea proiectului cu şcolile. “Noi nu trebuie să ne oprim aici cu acţiunile. Acesta este doar un proiect pilot, care să fie punct de pornire pentru continuarea acţiunilor. El a devenit exemplu şi va fi aplicat şi de alte organizaţii rotariene”, a încheiat Horaţiu Rada.

Pentru Timişoara anul rotarian 2013 va fi unul extrem de important. Aceasta pentru că la conducerea districtului România şi Moldova al Rotary va fi un timişorean, este vorba de Marian Mocan.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !