Rovinietele se vând şi la Poştă

4Comentarii
Rovinietele se vând şi la Poştă
ORADEA – Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a încheiat o convenţie cu Poşta Română, prin care se oferă, începând cu 21 august, posibilitatea de achitare a taxelor de drum prin 515 oficii poştale de pe întreg cuprinsul ţării.

Astfel, de la oficiile poştale se pot achiziţiona noile tipuri de roviniete matcă-cupon pentru următoarele perioade: o zi (cu excepţia autoturismelor şi vehiculelor de transport marfă cu masa tehnică admisă mai mică sau egală cu 3,5 tone), 7 zile, 30 zile sau 12 luni, pe măsura onorării comenzilor Postei Române de către partenerul de convenţie. Rovinietele-ecuson achiziţionate anterior îşi menţin valabilitatea pe toată perioada pentru care au fost eliberate.

Tariful de utilizare se aplică potrivit anexei nr. 1 la OG nr. 15/2002, cu modificările şi completările ulterioare. Tariful de utilizare se achită în lei, la cursul de schimb al zilei comunicat de Banca Naţională a României, valabil pentru ultima zi din luna anterioară datei achitării tarifului.
Pentru eliberarea rovinietelor este nevoie de certificatul de înmatriculare al maşinii sau cartea de identitate în original, documentele vamale pentru autovehiculele înmatriculate temporar şi actul de identitate al plătitorului.

În Bihor

În judetul Bihor, potrivit informaţiilor primite de la Oficiul Judeţean de Poştă Bihor, rovinietele se vând prin 13 oficii poştale. „Rovinietele se pot achiziţiona prin toate oficiile poştale din Oradea (şapte) şi prin oficiile din Aleşd, Beius, Marghita, Salonta, Săcuieni, Ştei şi Valea lui Mihai”, ne-a declarat Daniela Pop, inspector la Oficiul Judeţean Bihor.

Aceasta a subliniat că există roviniete pentru toate perioadele, mai puţin pentru perioade de 12 luni pentru autoturisme, pentru care s-a făcut comandă, dar încă nu au sosit.

Tariful taxei de drum pentru autoturisme Euro 2 şi peste este de 28 de euro pentru 12 luni.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor