S-a ales „Miss high-school”

3Comentarii
ORADEA - „Miss high-school” este noua provocare pentru puştoaicele din liceele oradene. Concursul a debutat vineri la Discoteca No Problem. Deşi concursul s-a anunţat a fi o petrecere pe cinste, puştii nu s-au îngrămădit prea tare să-şi susţină favoritele.

Oricum, distracţia nu a lipsit. Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, Liceul de Arta, Liceul Pedagogic „Iosif Vulcan” şi Colegiul Tehnic „Transilvania sunt unităţile de învăţământ ale căror eleve au candidat la această primă ediţie. Frumoasă, haioasă şi musai inteligentă. Acestea au fost cerinţele pe care „Miss high-school” trebuie să le îndeplinească. Lupta a fost aprigă, aşa că participantele şi-au demonstrat toate calităţile cu care au fost înzestrate. Probele au constat în mare parte în prezentarea unor ţinute vestimentare dar, în acelaşi timp, domnişoarele au dat dovadă de multă spontaneitate.

100 RON pentru Artă

În cadrul primei probe, aspirantele la titlu au ieşit în scenă într-o ţinută funny, dând dovadă de multă creativitate. De asemenea, probele în ţinute casual sau de seară au delectat publicul. Chiar dacă toate fetele s-au descurcat bine, Raluca Opriş, elevă la Liceul Pedagogic „Iosif Vulcan”, s-a remarcat, fiind astfel aleasă „Miss high-school”. Pe locul doi s-a clasat Raluca Zaharia (Liceul Teoretic „Lucian Blaga”), iar pe locul trei au fost alese două concurente, deoarece au fost la egalitate, respectiv Silvia Giorgică şi Andreea Cocsvella, ambele de la Colegiul Tehnic „Transilvania”. Surprizele nu au lipsit, iar cele mai multe au fost oferite de elevii şcolilor mai sus prezentate. Fiecare a venit cu trupa de dans a şcolii, iar cea a Liceului de Artă Oradea a fost cea mai bună, drept pentru care a câştigat 100 de lei noi. Competiţia pentru „Miss high-school” continuă, vineri alte eleve intrând în scenă.

Raluca Opriş este prima „Miss high-school”.

Ioana Iuhas3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor