S-a aruncat de la etajul 4

S-a aruncat de la etajul 4
Deva – O femeie de 49 de ani, din Deva, şi-a pierdut viaţa după ce s-a aruncat în cap, joi dimineaţă, de la etajul patru al blocului în care locuia împreună cu mama sa, pe Aleea Crişului. Probabil femeia, bolnavă psihic, a recurs la acest gest de teamă să nu fie iar internată de către mama sa la Spitalul de Neuro-Psihiatrie, din Zam. 

Iboj Papolczi suferea de mai bine de 20 de ani de schizofrenie, iar ieri dimineaţă, după ce mama sa a plecat la cumpărături, s-a aruncat pe geamul apartamentului, în gol. Iboj Papolczi i-a spus mamei sale, înainte ca aceasta să plece la cumpărături, să îi lase mai multe ţigări. Nervoasă, mama sa i-a spus că fumează prea mult, iar dacă va continua cu fumatul în acelaşi ritm, o va interna la Zam, după sărbători. Când s-a întors de la cumpărături, Viorica Papolczi şi-a găsit fiica moartă, în spatele blocului.

Şocată de cele întâmplate, mama femeii decedate a spus că nu ştie ce a determinat-o pe fiica ei să recurgă la acest gest şi nu a mai încercat niciodată să-şi pună capăt zilelor cu toate că mai pleca de acasă fără să spună nimic.

„În ultima vreme fuma foarte mult şi i-am spus, înainte să ies din casă, că dacă continuă în ritmul acesta, voi fi nevoită să o internez din nou la Zam. M-am pregătit să plec, şi m-a rugat să încui uşa când ies, pentru că ea merge să doarmă. Am plecat la cumpărături, iar când m-am întors, am văzut ambulanţa în faţa blocului. M-a trecut un fior, iar când am ajuns în faţa blocului mi-au spus vecinii că Iboj s-a aruncat pe geam”, spune şocată mama femeii, Viorica Papolczi.

Sarcina a îmbolnăvit-o
Se pare că în urmă cu 26 de ani, Iboj a născut un băiat, care acum este plecat la muncă în Spania, cu toate că medicul i-a recomandat să nu rămână însărcinată pentru că riscurile sunt mari. Nu a ascultat sfaturile medicului, iar după naştere se pare că femeia s-a îmbolnăvit, fiind diagnosticată de medici cu schizofrenie, fiind internată la Spitalul de Neuropsihiatrie din Zam, de nenumărate ori.

Oamenii legii anchetează în continuare cazul pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.

Mihaela Tămaş0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase