S-a culcat cu 170 de bărbaţi în două luni

Reactualizat la:
2Comentarii
S-a culcat cu 170 de bărbaţi în două luni
O adolescentă de 16 ani din oraşul sucevean Rădăuţi a fost obligată să se culce cu peste 170 de clienţi în numai două luni. Salvată de Poliţie, fata spune că ar vrea să ia totul de la capăt, să-şi continue şcoala, numai că ultimele luni i-au marcat viaţa iremediabil şi nu-şi dă seama cum ar putea să iasă la liman.

Totul a început iarna trecută, când fata a fugit din casa părinţilor adoptivi. Lăcrămioara a fost sfătuită de un “prieten” să-şi ia viaţa pe cont propriu. “Mi-a spus că dacă tot am început viaţa sexuală ar fi bine să câştig şi ceva bani. Şi aşa am început să mă culc cu bărbaţii. Luam câte 40-50 de lei pentru fiecare partidă de sex oral şi normal. De obicei totul se petrecea în maşina clientului, foarte rar la ei acasă”, a spus fata. Afacerea sexuală s-a terminat după ce poliţiştii au prins-o şi i-au făcut dosar penal pentru prostituţie.

După ce poliţiştii din Rădăuţi i-au luat urma, tinerei i-a fost frică să se mai prostitueze. Soarta avea să o ducă din nou spre cea mai veche meserie din lume. Într-o seară a fost acostată de câţiva indivizi. De frică a fugit până în centrul oraşului, unde a fost oprită de Marius Pichiu, un bărbat care s-a oferit să o protejeze. A luat-o acasă şi timp de o săptămână s-a comportat bine cu ea, după care şi-a schimbat total atitudinea.

Făceam sex cu el, dar şi cu alte persoane care veneau în casa lui. Unii clienţi erau agresivi, mă băteau pentru că nu doream să fac sex anal. Pentru ca lumea să nu afle cine sunt îmi cerea să le spun clienţilor că mă cheamă Mihaela şi am 21 de ani”, a povestit Lăcrămioara.

În decurs de două luni, ea a întreţinut relaţii sexuale cu peste 170 de bărbaţi. Fata susţine că era torturată şi ameninţată cu moartea. “Mă bătea şi mă ardea cu bricheta ori de câte ori se supăra. Am vrut să fug, dar mi-a fost frică pentru că mi-a spus că mă taie şi mă îngroapă în pădure”, a spus adolescenta.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor