S-a dat clasă la Spitalul Judeţean

18Comentarii
Florin Bodog a fost instalat in functie
Florin Bodog a fost instalat in functie
Noul manager al spitalului a fost instalat în funcţie şi a dat mâna cu predecesorul lui, de factură PNL. Imagini instalare

ORADEA – Premieră politică în mediul medical din Oradea. La instalarea de vineri dimineaţă (în sala de curs de la Staţionar I) a noului manager (membru PSD) a fost invitat, a participat, a fost consolat şi felicitat şi fostul manager, susţinut de PNL.

„Sunt acelaşi Florin!”, şi-a liniştit colegii noul manager de la Judeţean, dr. Florin Bodog, declarând că oricând toţi pot apela la el, la fel ca până acum.

Instalarea a fost una privilegiată, întrucât managerul a beneficiat de prezenţa tuturor reprezentanţilor de marcă a PSD, care l-au şi propulsat de altfel în această funcţie. Ioan Mang, Claudiu Pop, dr. Sonia Drăghici, de la PSD şi prefectul Gavrilă Ghilea, dr. Marius Pârcioagă şi dr. Nicuşor Lepădatu, de la PD-L, toţi au fost prezenţi la instalarea reprezentantului lor în fruntea Spitalului Judeţean.

Jos pălăria!

Spre deosebire de alte instalări în funcţii derulate anul acesta (Direcţia Sanitară, Direcţia Sanitar-Veterinară), cu exceptia Casei de Asigurari de Sanatate Bihor, la Spitalul Judeţean, a participat şi a fost băgat în seamă şi fostul manager, ec. Emil Muţ Popovici, susţinut de PNL. Au fost prezenţi şi dr. Adrian Duşe, şeful fostului Consiliu de Administraţie al spitalului, şi el de la PNL şi şefii de secţie din spital, inclusiv cei care au sprijinit fosta conducere (dr. Hadrian Borcea).

La sfârşitul ceremoniei, noul manager Flroin Bodog s-a dus să îi întindă mâna predecesorului său, ec. Muţ Popovici. Şi deputatul Drăghici, de la PSD, a ţinut să vorbească cu ec. Muţ, spunându-i că situaţia financiară gravă de la Judeţean aşa s-a nimerit să fie şi nu e neapărat numai din cauza lui. La cafeaua de după instalare, si ceilalţi reprezentanţi PSD l-au primit în cercul lor pe ec. Muţ, care a stat alături de noul manager Florin Bodog.

Otilia Şandor18Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor