S-a dat startul înscrierilor pentru Bacalaureat

Reactualizat la:
S-a dat startul înscrierilor pentru Bacalaureat
BUCUREŞTI – Au început înscrierile pentru prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2007. Conform Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului, până pe 11 mai se pot înscrie la Bacalaureat atât candidaţii din promoţia de anul acesta, cât şi absolvenţi din cele anterioare, care nu au promovat examenul.

Pentru elevii proaspăt absolvenţi, listele nominale sunt întocmite de profesorii diriginţi, iar pentru candidaţii din anii precedenţi, înscrierea se face la secretariatul unităţii din centrul de examen la care este arondat liceul pe care candidaţii l-au absolvit. La înscriere, elevii trebuie să prezinte certificatul de naştere, de căsătorie, dacă este cazul, şi foaia matricolă.

Candidaţii care au fost respinşi la sesiunile de Bacalaureat organizate începând cu anul 2003 şi care solicită recunoaşterea unor probe promovate în aceste sesiuni vor prezenta la înscriere şi o adeverinţă, eliberată de unitatea de învăţământ pe care au absolvit-o, din care să reiasă rezultatele obţinute la examenul de Bacalaureat în sesiunile menţionate.

Elevii din clasa a XII-a vor încheia cursurile celui de-al doilea semestru pe 15 iunie, iar prima probă a Bacalaureatului, cea orală la limba şi literatura română, se va desfăşura pe 25 şi 26 iunie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase