S-a deschis Noua Terasă Gala!

Reactualizat la:
S-a deschis Noua Terasă Gala!
Meniul românesc ce respectă rețete tradiționale vechi, păstrate cu sfințenie, dar și cel internațional, meniul zilei mereu proaspăt și savuros, preparatele grill, prețurile accesibile și gustul deosebit al preparatelor, sunt doar câteva dintre atuurile cu care noua terasă își întâmpină clienții.

Indeciși în alegerea locației pentru masa de prânz?

Gala propune zilnic un meniu ademenitor atât din punct de vedere al preparatelor, cât și prin prețul acestora, meniul zilei fiind de doar 11 lei. Locația centrală, atmosfera plăcută, personalul atent și spațiul de joacă pentru copii vă vor convinge cu siguranță.

«Ne dorim să atragem orădenii în spațiul nostru. Promitem că vom oferi doar produse de calitate. Avem convingerea că toți cei ce ne vor vizita și vor încerca produsele noastre se vor îndrăgosti de această terasă spațioasă, de preparatele noastre și negreșit vor reveni», mărturisește Diana Flucsa, proprietara locației.

Cina la Terasa Gala – Grill-uri savuroase!

Pus în funcțiune în fiecare seară, grill-ul vapor ispitește cu mirosul preparatelor: vită, costițe, muschiuleț, cârnăciori, pulpe de pui, mititei și alte minuturi, preparatele pregătite în prezeța clientului, de către Chef-ul Gala. În completare puteți opta pentru garnituri tradiționale și salate de sezon, răcoritoare, bere rece și un variat meniu de vinuri, alegeri ideale pentru serile de vară.

Cu o capacitate de 50 de locuri Terasa Gala promite a fi locul ideal pentru organizarea evenimentelor private sau a meselor festive pentru grupuri.

Pentru turiști, Gala oferă cazare în Hotel. Pentru mai multe informații și rezervări: www.galahotel.ro sau contactați reprezentanții Gala – Oradea, Str. B.P. Hașdeu, nr. 20, tel. 0040-259.431.000, e-mail: office@galahotel.ro.

Advertorial!

Taguri: ,