S-a deschis sezonul de schi

S-a deschis sezonul de schi
STRAJA – În week-endul care a trecut, s-a deschis oficial sezonul la staţiunile montane din Valea Jiului, Straja şi Parâng. Deoarece staţiunile au devenit din ce în ce mai vizitate, a fost modernizat drumul de acces, care a fost inaugurat cu puţin timp în urmă.

Straja este cunoscută mai ales prin cele 6 pârtii de schi şi 5 teleschiuri. Schiorii spun că aleg Straja datorită faptului că aici există cele mai lungi pârtii de schi. Pârtia de slalom cu teleschiul nr.1 cu o lungime de 600 m – iluminată electric, pârtia Mutu care porneşte la 1.737 m, deservită de teleschiul nr.2 şi are o lungime de 2.000 m, pârtia Platou cu teleschiul nr. 3 cu o lungime de 1.000 m şi o instalaţie de nocturnă, pârtia Canal cu teleschiul nr. 2 şi o lungime de 1.300 m – practicată mai ales de cei pasionaţi de snowboard, pârtia Soarelui având lungimea de 700 m – deservită de teleschiul Huda,” pârtia Subteleferic aparţine de teleschiul nr.4 şi are o lungime de 700 m.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase