S-a deschis „Varadinum Expo 2005”

2Comentarii
S-a deschis „Varadinum Expo 2005”
Ultima mare manifestare expozitionalã a anului 2005 a Oradiei s-a deschis joi la Sala Sporturilor în prezenta a numeroase oficilitãti locale. „Varadinum Expo” – editia a IX si „Târgul gastronomic” – editia a IV îsi asteaptã vizitatorii pânã duminicã, inclusiv.  Expo Varadinum 2005 II Expo Varadinum 2005 III Expo Varadinum 2005 IV

Promisiunile organizatorilor la deschiderea oficialã târgului de bunuri de larg consum si a celui alimentar sunt cã aceasta este ultima expozitie de acest gen în aceastã locatie. „Sper sã demarãm în anul 2006 constructia unui complex expozitional unde aceste manifestãri sã se desfãsoare în altfel de conditii”, a declarat primarul Oradiei, Petru Filip, în cuvântarea sa. Presedintele Camerei de Comert si Industrie Bihor, Ioan Micula, nu s-a lãsat nici el mai prejos. „Lansãm o invitatie cãtre Primaria Oradea si Consiliul Judetean Bihor pentru construirea unui centru de afaceri si a unui complex expozitional cât mai curând posibil”, a spus Ioan Micula.

Interes mare

Numãrul participantilor – 116 – cu 10% mai mare decât la editia trecutã îi motiveazã si mai tare pe organizatori sã construiascã complex expozitional pentru editia viitoare a târgului. „Promit cã editia a X – a târgului se va organiza într-o nouã locatie. Interesul participantilor la acest târg este de la an la an mai mare si acest lucru ne obligã”, a precizat Kristo Gheorghe, directorul Societãtii Expo Varadinum . Vizitatorii care se vor încumeta sã treacã pregul târgului nu vor avea ce regreta. Multe firme care au standuri în cadrul expozitiei îsi vând produsele la preturi promotionale. Costul unui bilet de intrare este 3 RON (30.000 de lei vechi).

Dan Birta

 2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor