S-a „împuşcat” cu ziariştii

Vineri dupa-amiaza, deputatul PSD, Claudiu Pop, a tinut cu tot dinadinsul sa surprinda presa bihoreana. Anuntând pentru ora 15:00 o conferinta de presa „cu bombe”, deputatul a surprins pe toata lumea aparând în fata mass-media îmbracat într-o tinuta militara, cu un tricou rosu TSD, „Interzis la dreapta”, pe deasupra.

Sala de conferinte obisnuita a fost evitata, Claudiu Pop îmbarcându-i pe ziaristi în directia Baile Felix. Nedumerirea ziaristilor a fost risipita la marginea padurii din statiunea bihoreana, o data cu vazul pustilor specifice jocului de paintball (pusti dotate cu gloante-bilute de cauciuc, care la contactul cu „victima” se sparg, vopseaua galbena împrastiata fiind dovada eliminarii adversarului).


Dupa instructajul cuvenit folosirii armelor, mass-media s-a împartit în doua tabere adverse, de câte cinci persoane: rosiii, cu Claudiu Pop în frunte, si verzii. Învingatoare urma sa fie echipa care o „extermina” pe cealalta. Dovada ca, în ciuda vremii ploioase, jocul i-a prins pe ziaristi a fost faptul ca desi „razboinicii” nu intrasera bine în padurea devenita teren de joc, ca se auzeau deja tiruri de foc care te duceau cu gândul la zonele fierbinti ale globului.

„Cafeaua politica”


Dupa câteva zeci de minute în care s-a tras la greu, echipa rosie, „rarita” cu doi echipieri, a iesit învingatoare din padure, în frunte cu deputatul Claudiu Pop, care a tinut neaparat sa-si clameze victoria.


Partida de paintball s-a încheiat la o cafea si-un suc, prilej pentru jurnalisti sa-l bombardeze cu întrebari pe deputatul PSD, unul dintre subiectele favorite fiind, bineînteles, bâlciul din Parlament cauzat de problema schimbarii presedintilor celor doua Camere.

Calin Corpas