S-a inaugurat noua aripă Lotus

11Comentarii
S-a inaugurat noua aripă Lotus
Toată lumea bună a oraşului s-a adunat luni, la ora 12:00, sub noua cupolă a centrului comercial şi de divertisment Lotus Market. În construirea celor 8.000 mp, Lotus Market  a investit circa şase milioane de euro.

Oficialităţi locale şi oameni de afaceri, toţi au fost alături de Alexandru Mudura în momentul festiv al inaugurării spaţiului extins al centrului comercial.
La aproape patru ani de activitate, Lotus Market a finalizat luni cea de-a doua dintre cele trei etape de dezvoltare, extinzându-se cu o suprafaţă construită de 8.000 de mp. „Extinderea centrului comercial a dus la apariţia a încă 50 de magazine, structurate pe două nivele, parter şi etaj, având o suprafaţă de închiriat de 5.500 mp”, a spus Adina Călinescu, director general Lotus Market.

Aceasta a menţionat că 35 din noile magazine sunt deja funcţionale, noul spaţiu fiind închiriat în proporţie de 95%. „Valoarea investiţiei s-a ridicat la circa şase milioane de euro”, a răspuns Adina Călinescu curiozităţii jurnaliştilor prezenţi la inaugurare.

Ridică standardul
Directorul general a promis că noutăţile nu se vor opri aici, Lotus Market urmând să se dezvolte şi în următorii ani. „A treia şi ultima etapă de dezvoltare va adăuga o suprafaţă de 15.000 mp, după un concept nou pe piaţa regională”, a anunţat Călinescu. Dintre invitaţii de seamă – printre care preşedintele CJ, Kiss Alexandru, prefectul Ilie Bolojan, vicepreşedintele CJ, Gavrilă Ghilea, viceprimarii Oradiei, secretarul Primăriei, Florian Dacin, şi mulţi alţii – a luat cuvântul primarul Petru Filip.

„Lotus Market ridică standardul oraşului nostru”, a opinat Petru Filip.Acesta a vorbit despre faptul că Oradea a apărut în revista Capital pe locul cinci în topul oraşelor atractive din punct de vedere comercial, surclasând localităţi mai mari, cum ar fi Cluj-Napoca. „Am convingerea că Lotus Market a contribuit la punctajul realizat de cei de la Capital”, a spus primarul Oradiei.

Firme noi
În noua zonă comercială orădenii vor regăsi brand-urile consacrate din Lotus, care s-au mutat în noua aripă, pe suprafeţe mai mari şi mai stilizate, dar şi firme noi, printre care Time Out, Lee Cooper, Aboriginal, Triumph etc. Gelateria Mozart şi Cafeneaua Crema sunt două locaţii noi în care orădenii îşi vor putea petrece timpul liber, la o îngheţată italiană sau o cafea aromată. La începutul lunii decembrie va fi inaugurat şi un centru SPA, în cadrul căruia clienţii Lotus vor avea acces la cele mai noi metode de remodelare corporală.

Unii dintre orădenii care au trecut ieri prin Lotus Market au câştigat premii constând în produse promoţionale, sau chiar articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Condiţia a fost să răspundă unor întrebări simple legate de centrul comercial. „Noua aripă arată bine, dar se vede că unele spaţii nu erau pregătite pentru inaugurare. Aştept salariul, ca să vin la cumpărături”, a spus orădeanca Mariana Ursu, după ce a făcut un prim tur al noii aripi Lotus Market.
Foto+Citat: „Lotus Market ridică standardul oraşului nostru.”

Claudia Curta

Taguri:


11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor