S-a predat cheia la „Oltea Doamna”

5Comentarii
S-a predat cheia la „Oltea Doamna”
Elevii din clasele a VIII-a de la Şcoala „Oltea Doamna” din Oradea au spus „La revedere” gimnaziului.

Aranjaţi în careu, lângă diriginţi şi în faţa conducerii şcolii, elevii de clasa a VIII-a de la Şcoala „Oltea Doamna” au spus miercuri „Prezent” pentru ultima dată în calitate de elevi de gimnaziu. Faţă în faţă cu colegii lor mai mici cu un an, absolvenţii de-a opta au ascultat, în pofida soarelui arzător, cuvintele de final al profesorilor.

Chiar dacă mulţi dintre absolvenţi abia aşteptau să scape de gimnaziu, peste ani vor realiza cât de mult le vor rămâne întipăriţi în inimă cei patru ani (sau opt ani pentru absolvenţii care au urmat aici şi clasele primare).

Cheia

Vorbitorii de acum foşti profesori au ţinut să sublinieze că absolvenţii au făcut cinste şcolii, datorită rezultatelor la învăţătură şi la concursurile şcolare la care au participat. Unul dintre profesori a transmis că la „Educaţie fizică”, absolvenţii au adus şcolii atât de multe diplome încât profesorul de sport de-abia mai are loc unde să le aşeze.

Chiar dacă puţini au luat în seamă, unul dintre profesori a evidenţiat un fapt remarcabil şi anume că învăţătorii şi profesorii absolvenţilor nu le-au fost doar dascăli ci, poate, în primul rând părinţi care au încercat să le dea iubire şi dragoste de semeni şi de carte.

Cheia şcolii a fost predată de un grup de trei absolvenţi unui alt grup de trei elevi dintr-a şaptea, evenimentul continuând cu premierea copiilor cu rezultate excepţionale şi cu un scurt program artistic.

O.Ş.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor