S-a sinucis la 29 de ani

S-a sinucis la 29 de ani
La numai 29 de ani, Hebler Wilhelm, din Deva, s-a sinucis într-o manieră înfiorătoare. Tânărul şi-a introdus în gură furtunul de la aragaz după care a dat drumul gazului metan.

Gura şi nasul erau înfăşurate cu bandă adezivă. A fost găsit, ieri dimineaţă, de către mama sa care era îngrijorată de faptul că acesta nu răspundea la telefon.

„L-am tot sunat şi dacă am văzut că nu răspunde am venit la el. În dreptul uşii am văzut contorul gazului metan care se învârtea cu viteză foarte mare şi am alertat pe cei de la gaz şi Poliţia. Wilhem locuia singur după ce soţia l-a părăsit în urmă cu vreo două luni.

Cred că acesta este şi motivul pentru care a ales să-şi pună capăt zilelor”, spune, plângând, mama sinucigaşului. Tânărul era căsătorit de şase ani şi jumătate şi avea o fetiţă în vârstă de patru ani. Vecinii spun despre el că era un băiat foarte respectuos care nu le-a creat probleme niciodată. În urmă cu trei săptămâni acesta a avut prima tentativă de suicid.

Nu a suportat despărţirea
Vestea că Wilhelm s-a sinucis i-a îngrozit pe vecinii acestuia.

„Era un băiat respectuos care nu ne-a făcut nici o problemă. Nici nu ştiam că e în divorţ cu nevasta. N-am auzit nimic suspect aseară”, declară una dintre vecine. Un alt vecin s-a speriat când a auzit de metoda prin care tânărul s-a sinucis.

„Putea să arunce blocul în aer. Mai ales dacă s-a sinucis cu o seară înainte”, spune un alt vecin. Specialistul de la Eon Gaz care a sosit la faţa locului ne-a declarat că imediat ce a văzut că furtunul de la aragaz era desfăcut a oprit gazul de la ieşirea din apartament.
„Am rămas stupefiat când l-am văzut pe tânărul acesta cu furtunul de la gaz în gură. Nu este pericol de explozie dar situaţia putea deveni foarte gravă”, a spus Toader Rus, reprezentantul Eon Gaz.

Mama e distrusă
Mama lui Wilhelm nu mai avea puterea să plângă.
„L-am sunat toată seara. Dimineaţa când am venit la el aveam o presimţire. Când am bătut la uşă şi am văzut cu ce viteză se învârte contorul de gaz m-am gândit că a făcut o prostie. Am deschis uşa şi l-am văzut mort pe masa din bucătărie. Am anunţat Poliţia şi pe cei de la Gaz”, declară mama băiatului.


Potrivit lui Bogdan Niţu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ, la această dată nu există suspiciuni privind comiterea unei crime. „Aşteptăm raportul legistului pentru a finaliza cercetarea”, a declarat Bogdan Niţu.

Tiberiu Stroia0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase