S-au acordat timpii de antenă

3Comentarii
S-au acordat timpii de antenă
BUCUREŞTI – Partidele politice au început oficial campania electorală pentru referendumul din 19 mai. S-au stabilit strategiile electorale, Guvernul a pregătit banii pentru referendum, iar CNA a împărţit timpii de antenă.

Referendumul, la care electoratul este chemat să voteze dacă Traian Băsescu va fi demis din funcţia de preşedinte al României, ne va costa aproape 18 milioane de euro.

Marea bătălie pentru referendum se va da, cu siguranţă, la televiziuni, dovadă fiind interesul partidelor pentru timpii de antenă alocaţi în campanie.

Timpii de antenă se acordă numai la posturile publice de radio şi TV. În acest sens, emisiunile destinate partidelor parlamentare, pe perioada desfăşurării campaniei pentru referendum, se transformă în emisiuni în care partidele, în conformitate cu ponderea lor în Parlament, îşi spun părerea în legătură cu acest referendum. Preşedintele suspendat Traian Băsescu poate intra în această emisiune pe spaţiul PD-ului sau al independenţilor.

Partidele au primit timpi de antenă în funcţie de ponderea în Parlament. Dincolo de cele două emisiuni electorale de la televiziunea şi radioul public, campania se va duce şi pe posturile private.

Comisia parlamentară de organizare a referendumului a anunţat că va veghea ca echidistanţa şi echilibrul să se manifeste în producţiile audiovizuale difuzate pe durata campaniei pentru referendum.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor